Safety 1st Kinderwagens

Bij het kopen van een kinderwagen is de prijs altijd een belangrijke overweging die volgens ons echter niet in de eerste plaats afgewogen moet worden. Wij zijn van mening dat elke andere vergelijking die daarna gemaakt gaat worden dan bij voorbaat scheef gaat lopen. Bij het kiezen voor Safety 1st kinderwagens kunt u er in ieder geval van uit gaan dat u niet te veel moet betalen en dat u daar toch een zeer veilige en veelzijdige kinderwagen voor terug krijgt.

Safety 1st kinderwagens worden gemaakt in Amerika en zoals het Amerikaanse producten betaamd staat daarbij de veiligheid voorop. Het is natuurlijk ook zo dat men in Amerika heel goed begrijpt dat men alleen maar meer kan verkopen als men is staat is om op basis van de prijs te kunnen concurreren. Vandaar dus dat men in Amerika niet alleen een veilige kinderwagen bouwt maar ook een goedkope Safety 1st kinderwagen heeft weten te ontwikkelen. Deze kinderwagens zijn vrijwel niet los verkrijgbaar maar maken onderdeel uit van een combi kinderwagen aanbieding. Safety First kinderwagens leveren u daarom niet alleen een veilige en complete transport oplossing voor uw kindje op maar u hoeft daar ook niet teveel voor te betalen. Daarmee biedt Safety 1st u een oplossing die wij heel graag op deze website willen bespreken en laten zien want dit zijn zaken die wij ook erg belangrijk vinden bij het zoeken naar budget kinderwagens. Een combi kinderwagen is zoals u wellicht weet een kinderwagen die bestaat uit een onderstel waarop u zowel een wandelwagen inzet, een reiswieg en soms ook een auto stoeltje kunt plaatsen. Dit biedt u als voordeel dat u niet voor elke toepassing een ander onderstel hoeft aan te schaffen maar u hoeft het ook niet aan te schaffen. Naast een praktisch voordeel zit er dus ook een financieel voordeel aan een combi kinderwagen. Bij de kinderwagens van Safety 1st is dit niet anders, doordat het een combi kinderwagen is zult u voor een pakket aan producten minder betalen dan dat u bij verschillende losse producten zou doen.

Het onderstel van de Safety 1st kinderwagens is gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen die de unieke eigenschappen van de verhouding tussen gewicht en sterkte perfect combineren. Door een simpele handeling zijn de verschillende onderdelen te monteren of te demonteren waardoor een goedkope Safety 1st kinderwagen bijzonder praktisch is in het gebruik. Dit wordt versterkt doordat het frame bijzonder eenvoudig is in te klappen tot een compact pakketje en net zo snel is uit te klappen. In zowel de ingeklapte als ook in de uitgeklapte toestand zal een stevige veiligheidsknop voorkomen dat de kinderwagen per ongelijk ingeklapt of uitgeklapt wordt. Het onderstel van de Safety 1st budget kinderwagens is geplaatst op vier stevige wielen waarvan de achterste twee groter zijn en voorzien zijn van lucht banden De voorste wielen zijn zwenkwielen met lucht banden die eventueel ook vast te zetten zijn en die samen met de achterwielen de kinderwagen erg veel rij comfort en wendbaarheid geven. Een auto stoeltje wordt rijwel nooit standaard meegeleverd maar u krijgt wel adapterset waardoor u eenvoudig een auto stoeltje op het onderstel kunt plaatsen. De kinderwagens van Safety 1st bieden daardoor de mogelijkheid om een auto stoeltje te plaatsen van Safety 1st of verschillende Maxi Cosi modellen.

De wandelwagen inzet van de Safety 1st kinderwagens is een vernuftig staaltje van vindingrijkheid. Niet alleen krijgt u een zonnekap en een bumper bar standaard geleverd, ook een afsluitbaar boodschappen mandje wordt standaard meegeleverd. Alle onderdelen waar uw kindje mee in aanraking zou kunnen komen zijn zacht uitgevoerd door middel van de bekleding van de kinderwagen. De bekleding van de kinderwagens van Safety First is eenvoudig te reinigen als er vlekken op zouden komen maar is bovenal slijtvast. Het is deze eigenschap die u heel lang plezier van uw Safety 1st goedkope kinderwagen op kan leveren. De reiswieg is comfortabel uitgevoerd en voorzien van een afdekzieltje en een zonnekap waardoor uw kindje altijd comfortabel vervoerd kan worden. Het comfort wordt op een zeer elegante wijze verwerkt in een toch al unieke mix van veiligheid, kwaliteit, prijs aantrekkelijkheid en gebruiksgemak waardoor de Safety 1st kinderwagens één van de beste keuzes worden die u op dit moment kunt maken.