Quinny Kinderwagens

Veel mensen vinden vooral de prijs van een nieuwe kinderwagen heel erg belangrijk. Wij zijn het hier niet helemaal mee eens omdat het minstens zo belangrijk is om te kijken naar de kwaliteit en de veiligheid van een kinderwagen. Quinny kinderwagens weten deze eigenschappen op een unieke manier te combineren waardoor u een keuze hebt waar u bijna niet omheen kunt.

Goedkope Quinny kinderwagens zijn een keuze die uw wensen van prijs, kwaliteit en veiligheid moeiteloos met elkaar doet versmelten. Het merk is al jarenlang actief op het gebied van het maken van kinderwagens en men heeft daar dan ook ruime ervaring in opgedaan. De kinderwagens van Quinny zijn dan ook volledig doorontwikkeld waardoor u een kinderwagen koopt waar men echt over nagedacht heeft. Voor de fabrikant is het niet alleen belangrijk een kinderwagen te bouwen die veilig is en van een hoge kwaliteit maar die ook betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Met die insteek worden dan ook alle producten die men maakt ontwikkeld en dit biedt u de kans om een budget Quinny kinderwagen aan te schaffen die al uw wensen in vervulling doet gaan. De kinderwagens hebben een eigentijds ontwerp met unieke eigenschappen die alleen Quinny u kan bieden. De kinderwagens worden niet altijd los verkocht maar maken vaak deel uit van een combi kinderwagen aanbieding. Het voordeel van een combi kinderwagen aanbieding is dat men als geheel de onderdelen dan goedkoper aanschaft als dat men op verschillende momenten de onderdelen aan zou schaffen. Over het algemeen is dit altijd het grote voordeel van een onderstel samen met een wandelwagen inzet en een reiswieg in één maal kopen. Bij de aanschaf van Quinny kinderwagens is dit niet anders maar het is niet verplicht. Van de kinderwagens zijn een aantal verschillende modellen beschikbaar en het hangt volledig af van uw doelen en wensen om te bepalen welk model voor u geschikt is.

Het onderstel van de kinderwagens van Quinny is gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen waarbij de unieke eigenschappen van het aluminium volledig benut worden. Door het ingenieuze systeem dat gebruikt wordt voor maken van het frame is dit bijzonder eenvoudig in te klappen tot een eer compact pakketje. Het uitklappen is bijna nog eenvoudiger en u hebt niet veel meer nodig dan één hand, er zijn ook modellen die volledig automatisch uitklappen door middel van gasveer. De ultralichte aluminium buizen weten het gewicht van de Quinny kinderwagens zo te beperken dat vrijwel iedereen de kinderwagens kan dragen indien dat nodig is. De wielen waarvan de kinderwagens voorzien zijn meestal groter aan de achterkant en voorzien van luchtbanden, vering en vaak ook nog een rem. Aan de voorkant zal men afhankelijk van het model een enkel, een dubbel of twee zwenkwielen aantreffen die men vast kan zetten en die voorzien zijn van luchtbanden. De budget Quinny is echter voorzien van vier aparte wielen met zachte massieve banden waarvan de voorste twee zwenkbaar zijn.
De wandelwagen inzet verschilt uiteraard ook per model, de goedkope Quinny kinderwagens hebben echter gemeen dat alle modellen gemaakt zijn van slijtvaste en eenvoudig te reinigen stof. Dit is onderdeel van de eisen die de fabrikant aan al haar ontwerpen stelt en dit is ook terug te vinden in het bedieningsgemak. Ook het comfort is een belangrijk punt en hierdoor is elk model voorzien van een verstelbare rugleuning die meestal ook in een slaapstand te zetten is. Quinny kinderwagens bieden daardoor erg veel comfort aan waardoor uw kindje zich altijd op zijn of haar gemak kan voelen. De reiswieg die bij een combi kinderwagen geleverd wordt maakt van comfort een aparte kunst, de reiswieg komt kompleet met matras, fleece dekentje, een zonnekap, een muggennet, een regenhoes en winddekje. Hierdoor hebt u alles wat u mogelijkerwijs nodig kunt hebben in één maal in huis, dit is natuurlijk het grote voordeel van het kopen van combi kinderwagens van Quinny. Alle modellen zijn ook te gebruiken in combinatie met auto stoeltjes van bijvoorbeeld Maxi Cosi en uit te breiden met een voeten zak. Quinny kinderwagen bieden u een uniek en compleet transport systeem waarbij veiligheid en kwaliteit op gelijke hoogte staat met veelzijdigheid, gebruiksgemak en niet te vergeten de prijs. Door al deze eigenschappen op een geweldige manier te combineren heeft Quinny iets heel moois in de markt neer gezet.