Contact

Alle informatie die u op deze website tegen komt is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij is gebruik gemaakt van vrijelijk op het internet toegankelijke informatie en van informatie die ons door online kinderwagens winkels is aangeleverd. Ofschoon wij zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan kan het voorkomen dat er onvolkomenheden voor komen en dat u ons over een budget kinderwagen feedback wilt geven. In dat geval verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via het formulier om deze pagina. Ook voor het stellen van andere kinderwagen vragen is dit de aangewezen manier.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de één of andere reden niet in slagen dan nemen wij daar binnen één werkdag contact met u over op.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor de inhoud van deze informatie. Deze informatie is volledig informatief van aard en er kunnen aan de informatie op deze website dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook ontleend worden.